Επαγγελματικές Κάρτες

Η επαγγελματική κάρτα είναι ο καθρέφτης της επιχείρησής σας.

Πρέπει να να είναι εύχρηστη και ευανάγνωστη, απλή και σαφής και πάντοτε υψηλής αισθητικής.

Φυσικά, δεν μπορείτε να περιμένετε από την επαγγελματική σας κάρτα να λέει όλη την ιστορία για την εταιρεία σας.

Αυτό που πρέπει να περιμένετε να κάνει είναι να παρουσιάσει μια επαγγελματική εικόνα που οι άνθρωποι θα θυμούνται.

Μια επαγγελματική κάρτα πρέπει να μπορεί να κάνει την πρώτη εικόνα του πελάτη από την εταιρεία σας.

Στην πραγματικότητα, αυτή η μικρή κάρτα μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση όσο και η προσωπική σας εμφάνιση το κοστούμι που φοράτε ή το χαρτοφύλακα που μεταφέρετε.

Επιλέξτε ένα στυλ κάρτας που είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας, το αντικείμενο της δουλειάς σας και φυσικά το προσωπικό σας στυλ.

1/4

Διαφημιστικά Έντυπα

1/4

Ο σχεδιασμός και εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων αποτελούν έναν πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και την προώθηση. Είτε πρόκειται για κατάλογο προϊόντων, είτα για ενημερωτικά και διαφημιστικά φυλλάδια, η εταιρία μας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού, μέχρι τα τελικά στάδια της εκτύπωσης.
Κάθε εταιρία έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες, τις οποίες καλύπτουμε έχοντας πάντα υπόψιν το κοινό στο οποίο ευθύνεται , αλλά και το περιεχόμενο του κάθε καταλόγου.
Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το είδος του χαρτιού και κατόπιν συνεννόησης με το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, να καταλήξετε στην πρόταση που επιθυμείτε, πάντα ποιοτικά και οικονομικά.

Υλικό Εστίασης

Ότι κι αν χρειάζεστε για το ξενοδοχείο ή το εστιατόριο, σας από τα βασικά είδη, όπως καταλόγους, σουπλά, σταντάκια έως door hangers, και displays εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να εκτυπώσετε υλικά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Επιλέξτε την έντυπη επικοινωνία ως ένα εργαλείο marketing και εταιρικής ταυτότητας το οποίο θα δημιουργήσει μία όμορφη εμπειρία και θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη για τους πελάτες σας. Κατανοούμε ότι έχετε ιδιαίτερες ανάγκες εκτύπωσης, και η εμπειρία μας στον κλάδο, η δέσμευσή μας στην ποιότητα και οι εκτυπωτικές μας δυνατότητες μας επιτρέπουν σας προσφέρουμε αυτό που χρειάζεστε.

Δημιουργήστε Stands για να προβάλετε τα  προϊόντα σας,

θήκες λογαριασμού, μενού που ξεχωρίζουν, μπρελόκ, 

και table flags και συμπληρώστε με do not disturb signs, beer mats,

paper cups, takeaway coffee cups και event tickets.

1/4

Εταιρικά Έντυπα

1/1

Προωθήστε τις αξίες της εταιρείας σας με ψηφιακές εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου ή φωτοταπετσαρίες και μεταμορφώστε έναν απλό τοίχο σε έναν μοναδικό καμβά  που εμπνέει εργαζόμενους και πελάτες.

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου εντάσσονται στις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης που επιτάσσουν την κάλυψη επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων  με ψηφιακές φωτογραφίες.

Καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονου διακοσμητή, designer, διαφημιστή και επαγγελματία που θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο με προσωπικότητα.

Αυτοκόλλητα

Εκτυπώνουμε αυτοκόλλητα σε διαφορετικές ποιότητες, ανάλογα με την χρήση και την αντοχή που θέλετε να έχουν.

Υπάρχουν 2 μεγάλες κατηγορίες που χωρίζονται τα αυτοκόλλητα.

Η πρώτη κατηγορία είναι τα χάρτινα. Αυτά αφορούν κυρίως πιο απλές χρήσεις και δεν είναι το ίδιο ανθεκτικά με τα αυτοκόλλητα βινυλίου.

Τα αυτοκόλλητα βινυλίου, που είναι και αυτά που προτιμούν οι περισσότεροι, έχουν υψηλή αντοχή. Χρησιμοποιούνται τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους και δεν φθείρονται ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. Όσο αφορά την δεύτερη κατηγορία, αυτή του βινυλίου, υπάρχουν όπως αναφέραμε και παραπάνω, διαφορετικές ποικιλίες.

Η κάθε ποικιλία είναι κατάλληλη για διαφορετική χρήση.

1/1

​Γάμος | Βάπτιση

1/1

Στην πρόσκληση ενός μυστηρίου, εντυπώνεται η πρώτη εικόνα του σημαντικού αυτού γεγονότος στους καλεσμένους σας και απεικονίζεται σε μεγάλο βαθμό η προσωπική σας αισθητική.

Με σύμμαχο την εμπειρία και την υψηλή τεχνική κατάρτιση στον τομέα της εκτύπωσης, διαθέτουμε ανεξάντλητες ιδέες και λύσεις, που εναρμονίζονται με τις τάσεις της μόδας και ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Το εξειδικευμένο γραφιστικό μας τμήμα είναι πάντα στη διάθεσή σας, να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Μέσα από μια ευρεία ποικιλία χαρτιών και σχεδίων, σάς παρέχουμε τη δυνατότητα και την ευελιξία να διαμορφώσετε το προσκλητήριο των ονείρων σας, είτε αυτό αφορά τον γάμο σας είτε τη βάπτιση του παιδιού σας.