Φωτεινές Επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις αποτελούν την πρώτη εικόνα που σχηματίζει ο πελάτης για το επίπεδο των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε καινοτόμες επιγραφές επιχειρήσεων και ταμπέλες καταστημάτων που δεν μοιάζουν με άλλες.

Πειραματιζόμαστε με υλικά, επίπεδα, όγκους και σκιές, δημιουργώντας κατασκευές που αντέχουν στον χρόνο και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Είτε πρόκειται για μεγάλης ή μικρής κλίμακας επιγραφή, με έντονο ή απαλό φωτισμό, οι επιλογές που σας προτείνουμε είναι πολλές.  Εξερευνήστε κάθε δυνατότητα που σας προσφέρουμε και βρείτε την κατάλληλη λύση για τη δική σας φωτεινή σήμανση.

1/1

Επιγραφές χωρίς Φωτισμό

1/1

Ακόμα και οι απλές επιγραφές μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και μοναδική εμφάνιση. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι μουσαμάς, etalbond, φελιζόλ, pvc, ξύλο, ή άλλα κατόπιν απαίτησης, για εξαιρετικά επίπεδες επιφάνειες.

Η εφαρμογή των γραφικών γίνεται συνήθως με αυτοκόλλητα βινύλια, αλλά και με ψηφιακές εκτυπώσεις.

Είτε πρόκειται για εφήμερη διαφημιστική καμπάνια ή για μόνιμο εταιρικό branding, δημιουργούμε υψηλής ποιότητας επιγραφές, σε οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος ή χρώμα.

Αξιοποιήστε κι εσείς στο έπακρο τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους της επιχείρησής σας και ενισχύστε τη σχέση των πελατών σας με την επιχείρηση σας.

Εξωτερική Σήμανση

Ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά στις εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων, είναι η εκτύπωση μουσαμά τόσο λόγω ανθεκτικότητας

Επιλέξτε εκτυπώσεις σε μουσαμά για μεγάλες διαφημιστικές επιφάνειες, σκηνικά εκθεσιακών περιπτέρων και συνεδρίων, πανό, κάλυψη κτηρίων, επιγραφές φορτηγών καθώς και για φωτεινές επιγραφές.
Μπορείτε να επιλέξετε απλό μουσαμά, ενισχυμένο ενώ τα τελειώματα του μπορεί να είναι σε τελάρο, στρατζαριστά ή με υποδοχή για σxοινί.

1/1
1/1

Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες

Προωθήστε τις αξίες της εταιρείας σας με ψηφιακές εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου ή φωτοταπετσαρίες και μεταμορφώστε έναν απλό τοίχο σε έναν μοναδικό καμβά  που εμπνέει εργαζόμενους και πελάτες.

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου εντάσσονται στις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης που επιτάσσουν την κάλυψη επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων  με ψηφιακές φωτογραφίες.

Καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονου διακοσμητή, designer, διαφημιστή και επαγγελματία που θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο με προσωπικότητα.

Σήμανση Κτιρίων

Όσο σημαντική είναι η λειτουργικότητα ενός κτιρίου, εξίσου σημαντική είναι και η σήμανση που εφαρμόζεται σε αυτό.

Είτε πρόκειται για επιβλητικές τρισδιάστατες κατασκευές ή για διακριτικά κοπτικά από αλουμίνιο, η σήμανση του δικού σας κτιρίου είναι το «πρόσωπο» της επιχείρησης σας.

Όλα παίζουν ρόλο στο ποια εικόνα θέλετε να βγάλετε προς τα έξω.

Τα υλικά, τα χρώματα, οι τεχνικές, ο φωτισμός, ο χώρος και η αισθητική λένε πολλά, τόσο για την εικόνα της επιχείρησης, όσο και για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Οι πληροφορίες για τη σήμανση αφορούν: πληροφοριακά σήματα, σήματα διεύθυνσης, σήματα αναγνώρισης, ενδείξεις εισόδου εξόδου, ασφάλειας κ.α.

Κατασκευάζονται σε ειδικές πινακίδες σήμανσης από διάφορα υλικά όπως plexiglass, etalbond, pvc, κτλ.

1/1

Αυτοκόλλητα Βιτρίνας

1/1

Στόχος της βιτρίνας είναι να τραβήξει την προσοχή και να προσκαλέσει κάθε υποψήφιο πελάτη σας να εισέλθει στο φυσικό σας κατάστημα. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο αφού έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε αυτοκόλλητα για τη δικιά σας βιτρίνα. Αναλόγως την περίσταση, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να διακοσμήσουμε την βιτρίνα σας με ειδικές εκτυπώσεις που θα αφορούν εκπτώσεις, κάποια προσφορά, ή ακόμα και εποχιακά θέματα όπως τα Χριστούγεννα ή το καλοκαίρι.

Eχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκόλλητων κάποια από αυτά είναι τα αυτοκόλλητα με πλαστικοποίηση, τα διάτρητα αυτοκόλλητα.

Επιπλέον υπάρχουν και τα αυτοκόλλητα με περιμετρική κοπή ώστε να δίνουν το δικό τους σχήμα ανάλογα με το θέμα, τα κοπτικά γράμματα, ακόμα και τα χρωματιστά αυτοκόλλητα με ψηφιακή

τετράχρωμη εκτύπωση.