top of page
epigrafes_edited.png
If you are looking for a sign... THIS IS IT!
 

 ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ       

Οι φωτεινές επιγραφές στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις αποτελούν την πρώτη εικόνα που σχηματίζει ο πελάτης για το επίπεδο των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε καινοτόμες επιγραφές επιχειρήσεων και ταμπέλες καταστημάτων που δεν μοιάζουν με άλλες.

Πειραματιζόμαστε με υλικά, επίπεδα, όγκους και σκιές, δημιουργώντας κατασκευές που αντέχουν στον χρόνο και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Είτε πρόκειται για μεγάλης ή μικρής κλίμακας επιγραφή, με έντονο ή απαλό φωτισμό, οι επιλογές που σας προτείνουμε είναι πολλές.  Εξερευνήστε κάθε δυνατότητα που σας προσφέρουμε και βρείτε την κατάλληλη λύση για τη δική σας φωτεινή σήμανση.

Επιγραφές χωρίς Φωτισμό

Ακόμα και οι απλές επιγραφές μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και μοναδική εμφάνιση. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι etalbond, plexiglass, pvc, ξύλο,

ή άλλα κατόπιν απαίτησης, για εξαιρετικά επίπεδες επιφάνειες.

Η εφαρμογή των γραφικών γίνεται συνήθως με αυτοκόλλητα βινύλια, αλλά και με ψηφιακές εκτυπώσεις.

Είτε πρόκειται για εφήμερη διαφημιστική καμπάνια ή για μόνιμο εταιρικό branding, δημιουργούμε υψηλής ποιότητας επιγραφές, σε οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος ή χρώμα.

Αξιοποιήστε κι εσείς στο έπακρο τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους της επιχείρησής σας και ενισχύστε τη σχέση των πελατών σας με την επιχείρηση σας.

Εξωτερική Σήμανση

Ο μουσαμάς είναι το πλέον δημοφιλές και πολυχρησιμοποιημένο υλικό στην ψηφιακή εκτύπωση, αφού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό σε εξωτερικές συνθήκες ενώ το κόστος σε σχέση με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του είναι ιδιαίτερα προσιτό.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά χρησιμοποιούνται για εκτύπωση banner, rollup banners, εκτύπωση πανό,

εκτυπώσεις για κάλυψη κτιρίων κ.λ.π.

Μπορείτε να επιλέξετε απλό μουσαμά, PVC, Διάτρητος, Δίχτυ Mesh, backlit, ενώ τα τελειώματα του μπορεί να είναι σε τελάρο, στρατζαριστά ή με υποδοχή για σxοινί.

Αυτοκόλλητα Βιτρίνας

Στόχος της βιτρίνας είναι να τραβήξει την προσοχή και να προσκαλέσει κάθε υποψήφιο πελάτη σας να εισέλθει στο φυσικό σας κατάστημα ή διαφήμιση της επιχειρησης σας.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο αφού έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε αυτοκόλλητα για τη δικιά σας βιτρίνα. Αναλόγως την περίσταση, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να διακοσμήσουμε την βιτρίνα σας με ειδικές εκτυπώσεις.

Έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκόλλητων κάποια από τα οποία είναι τα διάτρητα αυτοκόλλητα, αυτοκόλλητα αμμοβολής, αμμοβολή με ψηφιακή εκτύπωση. Επιπλέον υπάρχουν και τα αυτοκόλλητα με περιμετρική κοπή ώστε να δίνουν το δικό τους σχήμα ανάλογα με το θέμα, τα κοπτικά γράμματα, ακόμα και τα χρωματιστά αυτοκόλλητα με ψηφιακή τετράχρωμη εκτύπωση.

Ντύσιμο Αυτοκινήτου

Η κινητή διαφήμιση μέσω της κάλυψης των εταιρικών αυτοκίνητων, είναι ένας έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης. Mπορούμε να αναλάβουμε την κάλυψη αυτοκινήτου δημιουργώντας αυτοκόλλητα μερικής και ολικής κάλυψης.

Ολικό ντύσιμο αυτοκινήτου είναι η επένδυση ολόκληρου του αυτοκινήτου με συγκεκριμένης ποιότητας αυτοκόλλητο, απευθείας πάνω στο υπάρχων χρώμα, με το θέμα να απεικονίζεται ολοκληρωμένο σε σύνθετο γραφικό.

Μερικό ντύσιμο είναι η εφαρμογή του υλικού σε ορισμένα σημεία του αυτοκινήτου με γραφικό προσαρμοσμένο κατάλληλα στην υπάρχουσα εικόνα του οχήματος.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο επικόλλησης ικανό να επιμετρήσει και να καλύψει οποιοδήποτε μέσο, από ένα μικρό επαγγελματικό αυτοκίνητο μέχρι μεγάλα οχήματα μεταφορών όπως φορτηγά.

Σήμανση Κτιρίων

Όσο σημαντική είναι η λειτουργικότητα ενός κτιρίου, εξίσου σημαντική είναι και η σήμανση που εφαρμόζεται σε αυτό.

Είτε πρόκειται για επιβλητικές τρισδιάστατες κατασκευές ή για διακριτικά κοπτικά από αλουμίνιο, η σήμανση του δικού σας κτιρίου είναι το «πρόσωπο» της επιχείρησης σας.

Όλα παίζουν ρόλο στο ποια εικόνα θέλετε να βγάλετε προς τα έξω.

Τα υλικά, τα χρώματα, οι τεχνικές, ο φωτισμός, ο χώρος και η αισθητική λένε πολλά, τόσο για την εικόνα της επιχείρησης, όσο και για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Οι πληροφορίες για τη σήμανση αφορούν: πληροφοριακά σήματα, σήματα διεύθυνσης, σήματα αναγνώρισης, ενδείξεις εισόδου εξόδου, ασφάλειας κ.α.

Κατασκευάζονται σε ειδικές πινακίδες σήμανσης από διάφορα υλικά όπως plexiglass, etalbond και pvc.

Ταπετσαρίες

Προωθήστε τις αξίες της εταιρείας σας με ψηφιακές εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου ή φωτοταπετσαρίες και μεταμορφώστε έναν απλό τοίχο σε έναν μοναδικό καμβά  που εμπνέει εργαζόμενους και πελάτες.

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου εντάσσονται στις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης που επιτάσσουν την κάλυψη επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων  με ψηφιακές φωτογραφίες.

Καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονου διακοσμητή, designer, διαφημιστή και επαγγελματία που θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο με προσωπικότητα.

bottom of page